top of page
DSCN1853 aangepast.jpg
IMG_20190410_182208.jpg

Jarenlang heb ik op woensdagavond voor een groep mee-eters gekookt. Door corona is de klad erin gekomen. Maar wie weet ooit....... 

IMG_20160113_173614.jpg

De missie van Carla's Company is verrukkelijke gerechten te serveren, vaak biologisch verbouwd in mijn  eigen buurt. Ik gebruik een mix van traditionele methoden en frisse technieken. Liefde is echter het belangrijkste ingrediënt! 

Laat mij voor het eten zorgen zodat jij kan relaxen met vrienden of familie en ondertussen kan genieten van mijn service. PS, ik ben geen 'sterren-lif-laf kok', ik ben een bourgondische 'eet maar lekker mee kok'.

 

Jullie zijn welkom op de woensdagavond vanaf 18.00 uur tot max 19.30 uur.  

Elk menu heeft vis, vlees, kip of is vegetarisch en naast voldoende groente is er altijd iets van rijst, aardappel, pasta of couscous. Kijk voor een impressie naar onderstaande menu's. Natuurlijk blijft ook het toetje, naast gezelligheid op het menu staan. 

Een greep uit menu's uit het verleden: (en altijd voor de mee eters een toetje toe)
Beenham, preischotel, rostie
Maiskolf, gegratineerde aardappels en minuutlapje 
Klassiek gevulde paprika's
Zuurkoolschotel uit de oven
Kippenpoot met tuinbonen, couscous met uitje en spekjes

Pasta a la joos, courgetkoekjes en vis 

Reifjes, portobello gevuld met spinazie ricotta verse worst 

Kippenpoot met saté saus, rijst, sperziebonen met uit en spekjes

Toscaans gehakt, pasta en groenten

Paddenstoel risotto, vis en groente

Kippenlevers met spek kruidenboeket cognac en tagliatelle

Couscoussalade met kippenpoot

Roti (kip aardappel en sperziebonen in een soort van wrap) 

Kip en courgette en papillotte

Gebakken witvis met saus hollandaise, iets van aardappel en een lekkere groente

Hamburger, gepofte aardappel en spitskool

Kippenpoot van de landwinkel, gestoofde witlof met sinaasappelsaus en rösti-rondjes

Gebakken witvis met saus hollandaise, geroerbakte wortel met gember en sesam en iets van aardappel

Spaghetti bolognese

Vlees (varkenshaasje) met championroomsaus, rijst en lekkere groente.

Kabeljauwschotel uit de oven 

Kip met spekjes en ui, rijst, sperziebonen en satésaus

Pittig varkensvlees stoofpotje met komkommer

Pasta met gorgonzolasaus, spinazie en braadworst 

Spitskool, gebakken aardappel en hamburger 

 

Spelregels

Het hele thuis mee-eten begon met thuisafgehaald.nl. Ik zette daar gerechten op....... maar kreeg geen reacties. Door het koken bij De Luwte realiseerde ik me dat ik a) koken en daarmee mensen een plezier doen, heel erg leuk vind en b) ik het gezellig vind om SAMEN te eten. (niet dat ik alleen eten zo'n ramp vind, ik zet gewoon de tv aan....). Toen kwam het idee om thuis voor bekende kennissen/gasten te gaan koken. 

Ik kan maximaal 7 gasten aan tafel hebben. We eten gezamenlijk aan tafel en kletsen gezellig. Na het hoofdgerecht is er een toetje en na het toetje gaat iedereen weer naar huis. Ik ruim op en doe de afwas, ná het journaal :-). 

Of je laat weten dat je jouw portie (zonder toet) komt ophalen.

Je mag je per week opgegeven. Eén ding is wel belangrijk en dat is dat je thuis alleen zit te eten, altijd. Dus je bent single, weduwe/weduwnaar, alleengaande of je man/vrouw zit op de grote vaart en komt pas over een half jaar weer thuis. 

O ja, wil je vegetarisch eten? Dat kan. Bijna alle gerechten kan ik op een vegetarische manier voor je klaarmaken. 

 

Je bent welkom...... als ik weet dat je komt.....

bottom of page