carlaknorren.nl
Jarenlang heb ik op woensdagavond voor een groep mee-eters gekookt. Door corona is de klad erin gekomen. Maar wie weet ooit.......
De missie van Carla's Company is verrukkelijke gerechten te serveren, vaak biologisch verbouwd in mijn eigen buurt. Ik gebruik een mix van traditionele methoden en frisse technieken. Liefde is echter het belangrijkste ingrediënt!
Laat mij voor het eten zorgen zodat jij kan relaxen met vrienden of familie en ondertussen kan genieten van mijn service. PS, ik ben geen 'sterren-lif-laf kok', ik ben een bourgondische 'eet maar lekker mee kok'.
Jullie zijn welkom op de woensdagavond vanaf 18.00 uur tot max 19.30 uur.
Elk menu heeft vis, vlees, kip of is vegetarisch en naast voldoende groente is er altijd iets van rijst, aardappel, pasta of couscous. Kijk voor een impressie naar onderstaande menu's. Natuurlijk blijft ook het toetje, naast gezelligheid op het menu staan.
Een greep uit menu's uit het verleden: (en altijd voor de mee eters een toetje toe)
Beenham, preischotel, rostie
Maiskolf, gegratineerde aardappels en minuutlapje
Klassiek gevulde paprika's
Zuurkoolschotel uit de oven
Kippenpoot met tuinbonen, couscous met uitje en spekjes
Pasta a la joos, courgetkoekjes en vis
Reifjes, portobello gevuld met spinazie ricotta verse worst
Kippenpoot met saté saus, rijst, sperziebonen met uit en spekjes
Toscaans gehakt, pasta en groenten
Paddenstoel risotto, vis en groente
Kippenlevers met spek kruidenboeket cognac en tagliatelle
Couscoussalade met kippenpoot
Roti (kip aardappel en sperziebonen in een soort van wrap)
Kip en courgette en papillotte
Gebakken witvis met saus hollandaise, iets van aardappel en een lekkere groente
Hamburger, gepofte aardappel en spitskool
Kippenpoot van de landwinkel, gestoofde witlof met sinaasappelsaus en rösti-rondjes
Gebakken witvis met saus hollandaise, geroerbakte wortel met gember en sesam en iets van aardappel
Spaghetti bolognese
Vlees (varkenshaasje) met championroomsaus, rijst en lekkere groente.
Kabeljauwschotel uit de oven
Kip met spekjes en ui, rijst, sperziebonen en satésaus
Pittig varkensvlees stoofpotje met komkommer
Pasta met gorgonzolasaus, spinazie en braadworst
Spitskool, gebakken aardappel en hamburger
Spelregels
Het hele thuis mee-eten begon met thuisafgehaald.nl. Ik zette daar gerechten op....... maar kreeg geen reacties. Door het koken bij De Luwte realiseerde ik me dat ik a) koken en daarmee mensen een plezier doen, heel erg leuk vind en b) ik het gezellig vind om SAMEN te eten. (niet dat ik alleen eten zo'n ramp vind, ik zet gewoon de tv aan....). Toen kwam het idee om thuis voor bekende kennissen/gasten te gaan koken.
Ik kan maximaal 7 gasten aan tafel hebben. We eten gezamenlijk aan tafel en kletsen gezellig. Na het hoofdgerecht is er een toetje en na het toetje gaat iedereen weer naar huis. Ik ruim op en doe de afwas, ná het journaal :-).
Of je laat weten dat je jouw portie (zonder toet) komt ophalen.
Je mag je per week opgegeven. Eén ding is wel belangrijk en dat is dat je thuis alleen zit te eten, altijd. Dus je bent single, weduwe/weduwnaar, alleengaande of je man/vrouw zit op de grote vaart en komt pas over een half jaar weer thuis.
O ja, wil je vegetarisch eten? Dat kan. Bijna alle gerechten kan ik op een vegetarische manier voor je klaarmaken.
Je bent welkom...... als ik weet dat je komt.....